Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نویسنده کتاب «یک محسن عزیز» گفت: کتاب «یک محسن عزیز» کاری مستند و جامع است که تلاش کردم محتوای آن به قدری مناسب و اثرگذار باشد که علاوه بر جذابیت، زمینه را برای الگوبرداری جوانان از سبک زندگی این شهید بزرگوار فراهم کنم. تاریخ انتشار: 07:00 - 19 آذر 1398 - کد خبر: ۵۷۴۳۸۵ فائضه غفارحدادی نویسنده کتاب «دهکده خاک بر سر» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری میزان پیرامون دلایل نگارش کتاب «یک محسن عزیز» گفت: هدفم از نگارش کتاب «یک محسن عزیز» بیان شخصیت «شهید محسن وزوایی» بود، زیرا احساس می‌کردم در کتاب‌هایی که تا به حال نوشته شده، بعد شخصیتی این شهید بزرگوار به خوبی برای مخاطب مطرح نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی به اهدافش از نگارش کتاب «یک محسن عزیز» اشاره و تاکید کرد: هدف من در کتاب «یک محسن عزیز» معرفی الگویی مناسب برای جوانان بود لذا لزوم توجه به شناساندن الگو‌های مناسب به جوانان و معرفی صادقانه شخصیت «شهید محسن وزوایی» همچنین ابعاد فکری وی را در کتاب «یک محسن عزیز» در دستور کار قرار دادم. 
بیشتر بخوانید: برای مطالعه معرفی جدیدترین اثر انتشارات سوره مهر اینجا کلیک کنید غفارحدادی پرداختن به شخصیت یک شهید را نیازمند تلاش و کار بی‌وقفه دانست و اظهار کرد: تهیه کتاب «یک محسن عزیز» نیازمند مستندات تاریخی بود تا مراحل مهمی از زندگی «شهید محسن وزوایی» مانند تصمیم گیری‌های وی را به جوانان بی‌آموزیم، از همه مهمتر به جوان نسل آینده نشان دهیم که شهدا و رزمندگان افرادی همانند شما بودند، اما تصیم‌گیری در مراحل بزنگاه زندگیشان باعث شد آنان موفق و سعادتمند شوند. 

این نویسنده کتاب بیان کرد: «شهید محسن وزوایی» کاملا زندگی مرفحی داشته و در موقعیت خوبی رشد کرده بود، حتی شرایط برای مهاجرت وی به آمریکا نیز در برهه از زمان فراهم شد اما او تصمیم گرفت تا در دانشگاه شریف به تحصیل ادامه دهد که بعد از ممارستش در ادامه فعالیت‌های جهادی و انقلابی، راه برای پیشرفت وی گشوده شد و این شهید بزرگوار به سپاه پاسداران راه یافت. 

 وی پیرامون کمک و همراهی «شهید محسن وزوایی» برای نوشتن کتاب «یک محسن عزیز» تصریح کرد: همراهی‌های  «شهید محسن وزوایی» باعث شد تا بتوانم به مستندات ارزشمندی دست یابم حتی در برخی مواقع کمک‌های وی باعث می‌شد تا بخش‌هایی از شخصیت، عملکرد و ابعاد فکری که در گذشته به آن اشاره‌ای نشده بود را به دست بیاوم به عنوان مثال از نامه‌هایی که «شهید محسن وزوایی» برای خواهرش که در آمریکا بود و در آن‌ها توضیحاتی درباره عقاید، باورها، روحیات و حال و هوای درونی خود اشاره کرده بود توانستم استفاده کنم و این مهم کمک فراوانی به من در نگارش کتاب «یک محسن عزیز» کرد. در طول زمان نگارش کتاب «یک محسن عزیز» نیز الطاف و راهنمایی‌های شهید ادامه داشت تا جایی که با نگارش هر فصل‌نامه، یادداشت و یا برخی اسناد صوتی از این شهید بزرگوار به دستم می‌رسید که کار را برایم با اهمیت‌تر می‌کرد. 

غفارحدادی پیرامون توانمندی‌های «شهید محسن وزوایی» در طول زندگی و حضور وی در جبهه ابراز کرد: او سیر و سلوکی چهارساله را در اواخر عمر خود طی کرد، این سلوک از سال ۵۷ آغاز شده و تا سال ۶۱ که به شهادت رسید ادامه پیدا کرد، اگرچه رفتار این شهید بزرگوار او را فردی چهل تا پنجاه ساله نشان می‍‌‎‌داد اما «شهید محسن وزوایی» مسیری درست را انتخاب کرد و به دنبال آن به رشد و ترقی دست یافت به حدی که فرماندهان ارتش از هوش و ذکاوت وی برای برخی از عملیات‌ها استفاده می‌کردند و وی را به عنوان مشاور خود بر می‌گزیدند. سبک مدیریت این شهید بزرگوار شبیه یک فرد باتجربه و مسن بود در حالی فقط ۲۱ سال داشت. 

وی کیفیت در نوشتن کتاب «یک محسن عزیز» را جذاب توصیف کرد و افزود: تمام این اتفاقات باعث می‌شد تا به نگارشم با تمام توان عشق بورزم و کار از قالب چهار‌چوب‌های عادی نگارش خارج و به کیفیت بیشتر نزدیک کنم، زمان و هزینه برایم مهم نبود سعی کردم کتاب را به نحوی بنویسم که اگر زمانی نیاز به ساخت فیلم از «شهید محسن وزوایی» بود بتوانند بدون هیچ کم و کاستی شخصیت این شهید بزرگوار را به تصویر بکشند.

وی به بازخورد کتاب «یک محسن عزیز» در بین مخاطبان اشاره و تاکید کرد: کتاب «یک محسن عزیز»  کاری مستند و جامع است که تلاش کردم محتوای آن به قدری مناسب و اثرگذار باشد که علاوه بر جذابیت، زمینه را برای الگوبرداری جوانان از سبک زندگی این شهید بزرگوار فراهم کنم، وقتی با مخاطبان صحبت می‌کنم از جذابیت کتاب برایم می‌گویند، احساس می‌کنم علاقمند شدن به محسن در من نویسنده و در مخاطب به یک شکل اتفاق افتاده است، تلاش کردم «شهید محسن وزوایی» را همانطور که بود معرفی کنم.

وی به شیوه نگارش کتاب «یک محسن عزیز» اشاره و بیان کرد: داستان کتاب «یک محسن عزیز» با دانشگاه رفتن «شهید محسن وزوایی» شروع می‌شود، اما در تمام مراحل نگارش کتاب سعی کردم به روشی کار را پیش ببرم که اگر یک جوان برای اولین بار دست به کتاب خواندن زده جذب مطالعه شود و برای این منظور دشواری‌های فراوانی را متحمل شدم، ریتم کتاب «یک محسن عزیز» به گونه‌ای نوشته شده که فراز و فرود فراوانی را دارد و این امر جذابیت بسیاری را برای مخاطب به همراه می‌آورد، کتاب «یک محسن عزیز» توسط هشت نفر از کسانی که در جریان روایات زندگی «شهید محسن وزوایی» بودند خوانده و مورد تایید قرار گرفته است. 

غفارحدادی پیرامون تلاش خود برای نگارش هر چه بهتر کتاب «یک محسن عزیز» خاطرنشان کرد: وقتی احساس خواننده به احساس نویسنده گره می‌خورد می‌توان گفت محتوایی تولید شده که از دل نوشته شده و به جان نشسته است، من با «شهید محسن وزوایی» در مسیر‌های مختلفی قدم زدم و دوست دارم مخاطب من هم چنین تجربه‌ای را داشته باشد. 

 انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: انتشارات سوره مهر معرفی کتاب تازه های نشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۳۶۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این برنامه‌ها را حتما بشنوید/ ضیافت کتاب خوان‌ها در رادیو

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی معاونت صدا، شبکه های رادیویی با برپایی غرفه های رادیویی در مصلای امام خمینی (ره) سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب را به صورت زنده پوشش می دهند.

رادیو ایران؛ گفت‌وگو با ناشران برتر

برنامه «باغ هنر» شبکه رادیویی ایران از ابتدا تا پایان سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب ساعت ۱۶ از مصلای بزرگ تهران، محل برگزاری نمایشگاه کتاب، ضمن انعکاس رویدادهای مهم نمایشگاه با ناشران برتر و نویسندگان شاخص گفت‌وگو و از آنتن رادیو ایران پخش می شود.

«ایران امروز» ،« ایرانشهر» و «تالار آیینه» نیز به نمایشگاه کتاب می پردازند.

رادیو جوان؛ معرفی ناشران جوان در «کافه رادیو»

برنامه «کافه رادیو» رادیو جوان از محل نمایشگاه کتاب پخش می‌شود.

این برنامه رادیویی، ناشران و نویسندگان جوان را معرفی می کند و در بخش‌های دیگر، اخبار جدید نمایشگاه را پوشش می‌دهد.

برنامه «کافه رادیو»، با صدای هنرمندان، مردم را به خرید و مطالعه کتاب دعوت می‌کند تا سرانه مطالعه کشور را افزایش دهد و در بخش دیگر، کتاب های مطرح را معرفی خواهد کرد.

رادیو فرهنگ؛ میزبانی از شناخته شده های کتاب

شبکه رادیویی فرهنگ برنامه «کتاب فرهنگ» را با حضور نویسندگان و ناشران برجسته ساعت ۱۷ تا ۱۸ از گروه تاریخ و اندیشه پخش می کند. ضمن اینکه گفت‌وگوی گزارشگران با غرفه داران، شرکت‌کنندگان و بازدیدکنندگان از نمایشگاه و شنیدن دغدغه‌های آنها بخشی از این برنامه است.

برنامه «سرزمین من» به طور زنده با بخش های گزارش، گفت‌وگو و اطلاع رسانی رویدادهای مربوط به نمایشگاه کتاب، ساعت ۱۳ تا ۱۴ از محل برگزاری نمایشگاه کتاب روی آنتن می رود.

برنامه «ققنوس» با معرفی کتاب در گفت‌وگو با ناشران و نویسندگان حوزه ادب و هنر ساعت ۱۵ روی آنتن رادیو فرهنگ می رود ضمن اینکه برنامه «صبح به وقت فرهنگ» نیز در قالب گزارش اطلاع رسانی ساعت ۶:۳۰ پخش می شود.

رادیو تهران؛ اجرای چند برنامه ویژه با طعم نمایش عروسکی

برنامه «کتاب خوار» کاری از گروه فرهنگ و جامعه شبکه رادیویی تهران است که از نمایشگاه کتاب از ساعت ۱۶ تا ۱۷ به صورت زنده پخش می شود.

هدف از برنامه «کتاب خوار» ترویج کتاب و کتابخوانی و کمک به مخاطبان برای انتخاب بهترین کتاب هاست. البته با توجه به محیطی بودن برنامه سعی شده از المان هایی استفاده شود که مخاطب یک نمایش عروسکی را هم در نمایشگاه ببیند.

رضا صفری عروسک گردانی و صداپیشگی برنامه را به عهده دارد.

رادیو اقتصاد؛ بررسی چالش های اقتصادی حوزه کتاب

رادیو اقتصاد در مجله رادیویی «گذر بازار» به برگزاری نمایشگاه کتاب می پردازد.

بازار کتاب بخش ۳۰ دقیقه ای از برنامه «گذر بازار» است که در قالب گزارش از نمایشگاه کتاب تهیه می شود.

این برنامه صنعت نشر را از دیدگاه اقتصادی بررسی می کند. جایگاه نشر در صنعت رسانه، تهدیدها و فرصت های نشر در عصر همگرایی رسانه ها، چالش های تامین مواد اولیه، حقوق مالکیت فکری و کانال های توزیع از جمله مباحثی است که در گفت‌وگو با ناشران، فعالان فرهنگی و اقتصادی در این حوزه مطرح می شود.

فناوری های جدید به‌ کار گرفته شده در زنجیره ارزش کتاب، توجه ناشران و خریداران کتاب به مباحث پایداری به خصوص محیط زیستی و معرفی کتاب در حوزه اقتصاد، تجارت و مدیریت از دیگر بخش های این گزارش خواهد بود.

رادیو معارف ؛ شنیدن موارد مهم در حوزه کتاب خوانی

«عصر جوانی» هم نام برنامه‌ رادیو معارف است که از نمایشگاه کتاب به صورت زنده روی آنتن رادیو معارف می رود.

این برنامه با موضوع اهمیت مطالعه و کتابخوانی از ساعت ۱۷ تا ۱۸ از استودیوی ویژه معاونت صدا به سمع شنوندگان می رسد.

از مهم ترین بخش های «عصر جوانی» می توان به معرفی و گپ و گفتی دوستانه با ناشران و نویسندگان جوان کشور نام برد.

رادیو سلامت ؛ عشق کتاب ها این برنامه را بشنوند

شبکه رادیویی سلامت با ویژه برنامه «عشق کتاب» از نمایشگاه با مخاطبان همراه خواهد بود.

این برنامه با هدف معرفی کتاب‌های حوزه های مختلف به ویژه سلامت، گفت‌وگو با نویسندگان، مترجمان، ناشران و اهل قلم پخش می‌شود.

آیتم «پی رنگ» با بیان طرح و موضوع روز برنامه با توجه به نامگذاری روز روی آنتن می رود و آیتم «پندار» گفت‌وگوهای کارشناسان درباره تاثیر و بررسی مطالعه از ابعاد گوناگون است.

از دیگر آیتم های این برنامه می توان به «شیرازه» اشاره کرد که در گفت‌وگو با نویسنده ها و مولفان حوزه سلامت تهیه می شود. آیتم «قصه گوهر» در حوزه واژه شناسی و تبارشناسی است. این برنامه شامل بخش های متنوع دیگری است.

رادیو ورزش؛ در«سکوی دانش» با ورزشی نویس‌ها

ویژه برنامه «سکوی دانش» رادیو ورزش ضمن خوانش عناوین مطبوعات ورزشی به صورت روزانه به معرفی کتاب‌های جدید در حوزه ورزش می پردازد.

گفت‌وگو با ناشران و نویسنده‌های کتاب های ورزشی از دیگر بخش‌های این برنامه است.‌

آیتم ویژه برنامه سکوی دانش درباره سرانه مطالعه و کتابخوانی در کشور است که به صورت طنز به این موضوع پرداخته خواهد شد.

رادیو ورزش برنامه سکوی دانش را از از ساعت ۱۴ تا ۱۵ پخش می کند.

رادیو نمایش؛ در «استودیو هشت یار مهربان» چه خبر است؟

رادیو نمایش در ایام نمایشگاه کتاب ویژه برنامه «استودیو هشت یار مهربان» را روی آنتن می برد.

این برنامه ساعت ۱۸:۱۵ به صورت زنده در رادیو نمایش از محوطه نمایشگاه کتاب پخش می شود که در آن با نویسندگان و ناشران ارتباط حضوری و مستقیم برقرار شده و به اطلاع رسانی درباره نمایشگاه کتاب می پردازد.

رادیو پیام ؛ آگاهی از آخرین رویدادها

ویژه برنامه نمایشگاه کتاب از رادیو پیام با آگاهی از آخرین رویدادهای نمایشگاه بین المللی کتاب، روزی یک بار به صورت شناور پخش می شود.

کد خبر 6096552 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • شهید مطهری الگویی وارسته برای نسل امروزی است
  • معرفی کتاب‌های شهید مطهری به کودکان
  • احمدی: هدفم این است دو طلا کسب کنم / قبل از اینکه ارزش پول پایین بیاید هرچه سریعتر پاداش را بدهند +فیلم
  • این برنامه‌ها را حتما بشنوید/ ضیافت کتاب خوان‌ها در رادیو
  • داوران هفته بیست و ششم لیگ برتر معرفی شدند
  • مرد سال آسیا: شادی مردم ایران برایم از همه چیز مهم‌تر بود
  • شهادت «جلال اعتماد» نشانه کینه‌توزی عناصر وابسته به صهیونیستی است
  • شهادت«جلال اعتماد»نشانه کینه‌توزی عناصروابسته به صهیونیستی است
  • کتابخانه ای به گستره صدا
  • مذاکره با بازیگران «عشق» ادامه دارد / نگارش فیلمنامه بر اساس واقعیت‌های اجتماعی